Tuinaanleg

Tuinaanleg

Een verwaarloosde tuin? Verzakkingen? Of is het gewoon eens tijd voor een nieuwe look & feel? Of u nu uw complete tuin wilt laten aanleggen of deels veranderen, wij hebben ruime ervaring in het aanleggen en aanpassen van tuinen. Dus niet alleen voor bestrating, maar ook voor tuinaanleg kunt u bij ons terecht.

Onze aanpak bij het aanleggen van uw tuin 

Elke tuin is anders. Tuinaanleg is dus maatwerk. Onze kennis en ervaring in combinatie met uw persoonlijke voorkeuren en ideeën maakt het ontwerp van uw tuin uniek. Om tot het beste resultaat te komen beginnen we met een persoonlijk gesprek bij u thuis. We nemen dan samen alle wensen en eisen door en adviseren u zo goed mogelijk. Uiteraard lopen we samen ook even door de tuin en meten we alvast wat zaken op.

Kosten tuinaanleg in vrijblijvende offerte

Op basis van dit gesprek maken we een vrijblijvende offerte voor u. Hierin staan alle zaken zo goed mogelijk beschreven zodat u precies weet wat u te wachten staat. Niet alleen qua tuinontwerp maar ook uiteraard de tuinaanleg kosten. Als het ontwerp en de kosten akkoord zijn plannen we uw tuinaanleg in.

Aanleggen van uw nieuwe tuin

We proberen bij het aanleggen van uw nieuwe tuin zo min mogelijk overlast te veroorzaken. We proberen bijvoorbeeld het hele proces achter elkaar in 1 keer uit te voeren. Als we eenmaal starten gaan we dus zoveel mogelijk in 1 keer door. Dan is uw nieuwe tuin snel klaar en zit u niet te lang in de rommel. Tijdens het aanleggen van uw nieuwe tuin is er nog voldoende ruimte om in het werk wijzigingen te maken. We proberen u ook zoveel mogelijk te betrekken in de keuzes die we tijdens de aanleg moeten maken.

Tuinaanleg oplevering, service en garantie

Nadat alle werkzaamheden naar tevredenheid en volgens prijsopgave zijn afgerond nemen we afscheid van u. U ontvangt 1 jaar garantie op de tuin en bestrating. Mocht u naderhand tuinvragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Afspraak maken?

Wilt u een afspraak maken om uw ideeën met ons te bespreken? Neem dan contact op. We komen vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bekijken.

Offerte & Contact